Diensten

content_diensten_800x500

Onze diensten

SWAT is expert op het gebied van design, internet en apps & applicaties. Voor de producten die wij maken, kunt u zelf de tekst en beeldmateriaal aanleveren. Is (een van) beide niet voor handen, dan kunt u ook dat aan ons overlaten. 


Design

Design is het eerste wat men ziet. De opmaak van een website, de kleurstelling van een flyer, de campagnebeelden, de huisstijl… Design is een breed begrip, maar heeft altijd hetzelfde uitgangspunt: je wilt er iets mee bereiken. Wat, wanneer en hoe? SWAT denkt mee en adviseert. Een design van SWAT is doeltreffend. Het draagt bij aan uw resultaten en kent altijd een creatieve verantwoording. 
Benieuwd naar hoe wij een logo ontwerpen? Beelden zeggen meer, dus bekijk het filmpje!


Internet

Voor de meeste bedrijven is internet is het belangrijkste medium om hun boodschap over te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos, de kosten beperkt en de resultaten meetbaar. Het Mekka voor marketeers dus. De belangrijkste voorwaarden om alles in goede banen te leiden zijn: kennis en tijd. Heeft u deze niet? Raadpleeg SWAT. De kennis hebben we al, de tijd maken we!

Apps

Een app of applicatie is eigenlijk hetzelfde. In de volksmond wordt wel verschil gemaakt. Met app bedoelt men dan een doelgericht stukje software, geprogrammeerd voor platformen zoals iOS (Apple), Android, Windows Mobile of BlackBerry. Met applicatie een uitgebreider stuk software ontwikkeld voor pc’s. SWAT maakt het niet uit: wij kunnen het allebei!


Tekst

Van het produceren van geheel nieuwe teksten op uw uiting tot het bewerken of controleren van uw huidige tekst. SWAT weet de woorden te vinden. 


Beeld

Heeft u geen mooi beeldmateriaal of geen afbeeldingen in de juiste resolutie? Productfoto's, fotoshoots of een illustratie... SWAT biedt alle mogelijkheden voor de juiste sfeer. Uiteraard is beeldbewerking ook ​geen probleem.


Nieuw in portfolio

RTL-portfolio

Adverteren bij RTL: nieuwe B2B-website

Opdrachtgever: RTL Nederland
PB-portfolio

People Business: online platform

Opdrachtgever: Unique (uitzendbureau)
SWAT-thumb-logo

Winnend logo voor IJmond Werkt!

Opdrachtgever: IJmond Werkt!