Nieuws

LaVita-Portfolio-website

Verloskundigenpraktijk Lavita kiest voor nieuwe website en meer!

Lavita Verloskundigenpraktijk in Zaandam is sinds begin januari verhuisd naar het compleet nieuw opgeleverde Zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum. In de geheel nieuwe Zorgboulevard heeft Lavita een nieuw pand betrokken en daar hoorde ook een nieuwe, frisse uitstraling bij. Dit wilde de verloskundigen, die staan voor hoogkwalitatief en laagdrempelige zorg, ook uitstralen via de website (www.verloskundigenzaandam.nl).

JPT-portfolio-thumb

Jac.P. Thijsse College en SVOK kiezen voor Sitefinity totaaloplossing

De Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland (SVOK) heeft al in 2016 gekozen voor SWAT als leverancier van de nieuwe websites voor zowel het SVOK als de scholen die onder het SVOK vallen. Afgelopen periode is de eerste van deze reeks nieuwe websites opgeleverd aan het Jac.P. Thijsse College uit Castricum.

irritatie-thumb

SWAT’s grootste web-irritaties

SWAT is gek op internet. Hoewel… tijdens het bezoeken van bepaalde websites lopen de frustraties hoog op. Vandaar nu hier: onze grootste web-irritaties!

Rafael van der vaart en Michiel Vermeulen SWAT

Beursvloer IJmond Noord 98 matches

Een zeer geslaagde middag bij Beursvloer IJmond. SWAT heeft de meeste matches gemaakt en krijgt uit handen van Rafael van der Vaart een shirt als prijs.

Michiel Vermeulen

Kennismaken met Michiel Vermeulen SWAT

Michiel is sinds 2 maanden bij SWAT aan de slag en heeft als doel om er voor te zorgen dat de klant zijn doelen realiseert. Lees gauw meer.