Icall

RZW-leden genieten langer van hun zomer door iCal-module

Nieuwe Portal & website voor Recreatie Zaalvoetbal de Waterakkers

Elk jaar was het feest zodra het wedstrijdschema voor 2016/2017 uitkwam. Handmatig de wedstrijden in outlook overtypen... frustrerend! Voor zelfs een gemiddelde secretaresse (175 aanslagen per minuut) was het 'inkloppen' van het wedstrijdschema een tijdrovende klus. Dit jaar hebben de RZW-leden een primeur!

Afgelopen periode hebben wij niet stilgezeten. In overleg met RZW werd het tijd om -de ruim 10 jaar- oude website te vervangen. Qua uiterlijk maar ook qua functionaliteiten. De nieuwe website is responsive (schaalbaar en optimaal leesbaar op elk device, dus niet meer inzoomen), bevat een filterfunctie voor je eigen team én heeft een iCal importeerfunctie. Door deze iCal module te importeren in (bijv.) Outlook staan jouw wedstrijden in een klap in je agenda! Vet! Dus weg die ontelbare uren die de leden gezamenlijk nodig hadden om de data in te kloppen. 

In fase 2 zullen de functionaliteiten worden uitgebreid met een rechtenstructuur, waarbij teamleiders de mogelijkheid hebben om zelf de teamgegevens in te vullen en aan te passen. Ze stellen zelf het team samen, kunnen zelfs mutaties uitvoeren en dit geheel digitaal. Tevens zullen betalingen (contributie) verricht kunnen worden door het systeem. Geen betalingsachterstand meer. Handig voor de penningmeester :)

#mooier&slimmer

Bezoek www.rzwvoetbal.nl

Laatste nieuws