Over SWAT

content_overons_800x500

Over ​ons

SWAT is een ​creatief Through the Line (zowel Below the Line als Above the Line) reclame-en internetbureau in Noord-Holland. Gespecialiseerd in design-, internet- en applicatiediensten én Platinum Partner van Sitefinity. Net als de Amerikaans SWAT-teams werken wij snel en effectief, zonder het doel ook maar een moment uit het oog te verliezen. Ons team bestaat uit een mix van jonge talenten en ervaren vaklui. 


Concepten tot urenfabriek

Een campagne of een mooie designklus; creatief proberen wij altijd te zijn. Een gedachte achter onze uitingen. Ook werken wij graag onder druk; deadlines behalen geeft immers een kick! Adhoc klussen ​met de nodige rampestamp-mentaliteit gaan wij ook niet uit de weg, dit echter zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen!  


Flyers tot webshops

SWAT ontwikkelt on- en offline-uitingen. Van brochures en huisstijlen tot webwinkels, portfolio-apps en websites met cms. Een opsomming van onze werkzaamheden treft u aan onder 'Diensten'. Of bekijk de cases in onze portfolio voor een beeld van onze resultaten. 

Platinum Partner Sitefinity

SWAT is een van de weinige Nederlandse partner die deze hoogste status bij Sitefinity heeft bereikt: het Platinum Partnerschap. Deze erkenning toont aan dat wij alles weten over dit cms én de gecertificeerde medewerkers in huis hebben om het u te leren. Voor al uw vragen en wensen over Sitefinity kunt u bij ons terecht.
  

Microsoft Certified Partner

Ook voor Microsoft-producten is men bij SWAT aan het juiste adres. SWAT heeft haar expertise in Microsoft-technologie bewezen en is benoemd tot Microsoft Certified Partner. 

 

Laatste nieuws