content_mvo_800x500

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

SWAT neemt haar verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij zetten ons in om een balans te bereiken tussen mens, planeet en winst. Elk jaar stellen wij een budget beschikbaar om goede doelen of projecten te steunen waar wij achter staan. Hieronder staan enkele van onze activiteiten. 


SPA

Vrijwilligersorganisatie SPA (Stichting Participatie Anderstaligen) geeft les aan vrouwen van buitenlandse afkomst die de Nederlandse cultuur en taal (beter) willen leren spreken en begrijpen. Met het aanbieden van taallessen aan huis en het organiseren van groepslessen op locatie doorbreekt​ SPA hun isolement ​en vergroot het zelfvertrouwen. Voor deze organisatie ontwierp SWAT het logo, zie onze portfoliocase.  


Supersoof

De stichting Supersoof werd opgericht met als doel zo snel mogelijk € 100.000,- in te zamelen voor de 5-jarige Sofie. Zij heeft neuroblastoomkanker en maakt in de Verenigde Staten dubbel zo veel kans op genezing. De behandelmethode die ze daar gebruiken, wordt in Europa namelijk (nog) niet erkend. Toen de ouders van Sofie SWAT benaderde, twijfelde zij geen seconde en maakte een supersite voor deze kanjer. Zie ook onze portfoliocase voor meer informatie. 


Musical Company

Musical Company is een Haarlemse projectgroep met een passie voor musicals, theaterconcerten, dinnershows en intiem muziektheater. SWAT hielp de enthousiaste vrijwilligers op weg met een theatrale website met alle ruimte voor de voorstellingen, cast en agenda. Voor www.musicalcompany.nl kreeg zij een dankbaar applaus.  


Dierentuin Animal Farm

Deze kleine dierentuin ligt midden op een eiland in Beverwijk. Hier kijken schildpadden, leguanen, neusberen, stekelvarkens en nog veel meer dieren dagelijks uit naar de komst van bezoekers. De dierentuin is gratis toegankelijk en draait geheel op steun van de gemeente en vrijwilligers. Een van die vrijwilligers is SWAT die voor deze gezellige plek een dierlijke website ontwikkelde. Zie ook onze portfoliocase over Animal Farm. 


Voetbalkampen ADO'20

Aanhouden Doet Overwinnen. Dé slogan van ADO’20, een amateurvoetbalvereniging uit Heemskerk, waarvan de selectie in de Topklasse van de zondagamateurs speelt. Sinds 1920 kent ADO’20 een rijke voetbalgeschiedenis. ADO’20 telt bijna 80 teams en organiseert regelmatig sportieve voetbalkampen. Speciaal voor die voetbalkampen wenste ADO een aparte website. Met www.ado20kamp.nl hielp SWAT dat doel te bereiken.   

Skinny Vinny

Op 8-jarige leeftijd raakte Vincent Hekman in de ban van rapmuziek en had sindsdien maar één droom: een eigen cd opnemen. Onder zijn artiestennaam Skinny Vinny kwam in 2005 zijn demo ‘Vinniger’ uit. Zijn talent werd erkend en samen met producer dj NLZ startte hij aan zijn cd. In 2011, op 19-jarige leeftijd, overleed de rapper onverwacht aan hartfalen. Als eerbetoon aan Vincent, besloten zijn ouders het album van Skinny Vinny, getiteld ‘De echte ik’, in eigen beheer uit te brengen. De helft van de opbrengst gaat naar de Hartstichting. SWAT is fan en maakte de website www.skinny-vinny.nl en flyers voor de rapper.    

Nieuw in portfolio

RTL-portfolio

Adverteren bij RTL: nieuwe B2B-website

Opdrachtgever: RTL Nederland
PB-portfolio

People Business: online platform

Opdrachtgever: Unique (uitzendbureau)
SWAT-thumb-logo

Winnend logo voor IJmond Werkt!

Opdrachtgever: IJmond Werkt!