Portfolio

Responsive-showcase-Unique - portjpg

Complete vernieuwing Unique.nl

Opdrachtgever: Unique (uitzendbureau)

De website van Unique was verouderd. Zowel visueel als functioneel moest een compleet nieuw ontwerp komen en wel binnen een halfjaar. Door een toename in het gebruik van smartphones en tablets was een responsive website een vereiste, zodat hij automatisch schaalt naar de afmeting van het beeldscherm. Ook ging de grote voorkeur naar het Sitefinity-cms. Dankzij eerdere goede ervaringen met SWAT, vroeg Unique ons voor het ontwikkelen van een moderne Sitefinity-website met uitgebreide zoekfunctionaliteiten die op ieder scherm optimaal zichtbaar zijn. 

SWAT was verheugd dat Unique zo’n voorkeur voor het cms Sitefinity heeft, want als Premium Partner kunnen wij dit systeem helemaal vormgeven naar de wensen van onze klant. Om aan alle wensen van Unique te voldoen, hebben wij aardig wat maatwerk verricht. Door custom onderdelen te ontwerpen, is www.unique.nl gemakkelijk te voorzien van content dat meteen de juiste lay-out heeft. Dat werkt niet alleen erg snel, maar ook blijft het design altijd in tact. Helemaal prettig wanneer er vele medewerkers content op de website plaatsen! 

Ook hebben wij de intelligente zoekmachine van Unique in de website geïntegreerd, zodat het zoeken naar vacatures nog sneller en gemakkelijker verloopt. Ook hebben we ons uitgeleefd tijdens het responsive maken van de website. Niet alleen zijn de pagina’s optimaal zichtbaar, ook zetten alle design-features zich in voor een optimale beleving vanaf ieder scherm. Een unieke website voor Unique! 

Award: 'Website of the ​Quarter' 
Voor het realiseren van de responsive website voor Unique kreeg SWAT de eerste internationale 'Website of the ​Quarter Award' 2015 toegekend van Sitefinity. Deze prijs wordt elk kwartaal uitgereikt aan de 5 meest creatieve, gebruiksvriendelijke, moderne en functionele websites wereldwijd die gebruikmaken van het uitgebreide Sitefinity-cms. 
 

Nieuw in portfolio

RTL-portfolio

Adverteren bij RTL: nieuwe B2B-website

Opdrachtgever: RTL Nederland
PB-portfolio

People Business: online platform

Opdrachtgever: Unique (uitzendbureau)
SWAT-thumb-logo

Winnend logo voor IJmond Werkt!

Opdrachtgever: IJmond Werkt!