Portfolio

PB-portfolio-website

People Business: online platform

Opdrachtgever: Unique (uitzendbureau)

In navolging van het kwartaalblad People Business wilde Unique een online platform ontwikkelen. En wel vóór de verschijning van het blad, oftewel: binnen een maand. SWAT ging de uitdaging aan!

Moederorganisatie USG People had een grote voorkeur voor het cms Sitefinity. Dat kwam goed uit, want SWAT is een van de weinige Premium Partners van dit uitgebreide contentmanagementsysteem. Daarbij moest iedere bezoeker, ongeacht het scherm (computer, tablet of telefoon) een optimale ervaring hebben. Geen probleem want SWAT werkt responsive, zodat het beeld zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm. Met het kwartaalblad in het achterhoofd ontwierp SWAT www.peoplebusiness.nl, een toegankelijk platform met volop ruimte voor informatie en interactie. Een plek waar ondernemers zich welkom voelen en ook van elkaar kunnen leren. 

Bekroond resultaat
Niet alleen Unique en USG People was zeer tevreden met het eindproduct, ook Sitefinity was onder de indruk. En hoe! Voor peoplebusiness.nl won zij maar liefst 2 awards. De ‘Sitefinity Top 5 website of the month’ en de prijs voor ‘Mobile Friendly Site’. 
 

Nieuw in portfolio

RTL-portfolio

Adverteren bij RTL: nieuwe B2B-website

Opdrachtgever: RTL Nederland
PB-portfolio

People Business: online platform

Opdrachtgever: Unique (uitzendbureau)
SWAT-thumb-logo

Winnend logo voor IJmond Werkt!

Opdrachtgever: IJmond Werkt!