Sitefinity cms

content_sitefinity_800x500

Sitefinity


SWAT heeft al vele klanten zeer tevreden gesteld met gebruiksvriendelijke, functionele websites met of zonder customs. Voor deze websites gebruikt SWAT het contentmanagementsyteem (cms) Sitefinity. 

Wat is Sitefinity?

Sitefinity van Telerik is een bewezen cms met wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers. Het cms biedt vele mogelijkheden, is gemakkelijk in gebruik en kent een aantrekkelijk tarief. 

Voor wie geschikt?

Eigenlijk biedt Sitefinity voor iedereen een uitkomst. Het wordt gebruikt door grote bedrijven, maar is ook zeer geschikt voor kleine ondernemingen. SWAT heeft Sitefinity ingezet voor o.a. Unique, People Business (USG People), RTL Nederland, Consumentclaim en SPOT, maar bijvoorbeeld ook bij de plaatselijke kinderboerderij.Platinum Partner

SWAT is een van de weinige Platinum Partners van Sitefinity in Nederland. Wij weten alles van het systeem én hebben de gecertificeerde medewerkers in huis om het u te leren!


Voordelen van Sitefinity:

Gebruiksvriendelijk

Met Sitefinity kun je gemakkelijk je website wijzigen door middel van drag 'n drop. Ook is er een testmodus. En gaat er toch iets fout, dan is het met een klik weer simpel te herstellen.

Overzichtelijk

Het systeem is visueel ingericht waardoor je precies ziet wat je doet en wat het resultaat wordt. Ook heb je al je online publicaties in de hand; van de website, nieuwsbrief tot Facebook en Tweets.

Altijd & overal

Met je inloggegevens kun je overal online je websites bijwerken via de computer of tablet. Dus ook onderweg of op vakantie. 

Volop functionaliteiten

Sitefinity is zeer compleet. Documenten toevoegen, formulieren maken, een fotoslider instellen, pagina’s in verschillende talen opslaan, social mediaberichten tonen en zelfs nieuwsbrieven versturen. Alles is mogelijk! Dat geldt natuurlijk ook voor het bouwen van customs. 


Meerdere gebruikers

​Door diverse accounts aan te maken, kunnen meerdere mensen content plaatsen. Desgewenst wordt de inhoud pas gepubliceerd na goedkeuring van een bevoegd persoon. Een handige kwaliteitsbewaking! 

Nieuwste technieken

​Sitefinity is zeer up-to-date. Hierdoor worden websites bijvoorbeeld automatisch aangepast aan het scherm van de lezer en zijn ze zowel op tablets, smartphones als grote computerschermen optimaal zichtbaar. 

Veilig

​Veiligheid is het meest gevoelige onderwerp voor een website. Sitefinity gebruikt geavanceerde beveiligingstechnieken om websites veilig en toegankelijk te houden. Zowel voor de websitebeheerder als voor de bezoeker. 

Nieuw in portfolio

RTL-portfolio

Adverteren bij RTL: nieuwe B2B-website

Opdrachtgever: RTL Nederland
PB-portfolio

People Business: online platform

Opdrachtgever: Unique (uitzendbureau)
SWAT-thumb-logo

Winnend logo voor IJmond Werkt!

Opdrachtgever: IJmond Werkt!